• banner4-x
 • banner1-x
 • banner3-x
 • Strong technical team

  Strong technical team

  The JOIN technical team has decades of experience in the industry, with strong technical and professional experience. Our excellent design quality and standards allow for the creation of high-quality, high-efficiency, intelligent equipment.
 • Advantages

  Advantages

  JOIN high quality products, production standards, and customer service have secured our position as an industry leader. To ensure this standard continues to be met, branch offices and distributors have been strategically set-up throughout China.
 • shërbim

  shërbim

  It is the JOIN commitment to excellent customer service that ensures that both pre and post-sale service and education will be provided to help you know and use our products more quickly and thoroughly.
 • 2-1

Who we are

E vendosur në Qingdao, shitjet e ekipit BASHKOHU-së dhe fabrika të mbështeten mbi një sistem të integruar të menaxhimit që ofron shërbimin e të gjithë-raundin për konsumatorët, nga para-shitjes për post-shitjes shërbimi. Kompani filial, Qing Dao BASHKOHU Struktura Steel Co, Ltd, ofron shërbim të kthehet-kyç për prodhimin strukturë çeliku për përdorim industrial, ndërtesa Agri-vlerë, dhe shtëpitë e para-fabrikuara për pasuri private. Inxhinierë të shquar, të vendosura në zyrën tonë selisë Shangait, menaxhuar punëtori fabrikimit dhe të sigurojë shërbimin kthehet-kyç për klientët tanë.

Learn More
WhatsApp Online Chat!