Struktur baja Building kanggo workshop

Short Description:

1. Light weight, high strength, up to 50years durable use, no construction waste.  2. Quality certification ISO: 9001: 2008 and CE 3. Cost considering: Time saved, cost saved;  4. Easy move, materials can be recycled used, environmentally;  5. Used widely, used as factory, warehouse, office building, aircraft hangar etc;  6. Structural durability, easy maintenance.  Item Name Large Span Steel Structure Workshop (ZY365) Main Material Q235/Q345 Welded H Beam and Hot Rolled Section Surfac...


Detail produk

Tags Product

1. Lampu bobot, kekuatan dhuwur, nganti 50years nggunakake awet, ora sampah construction. 
Sertifikat 2. Quality ISO: 9001: 2008 lan CE
3. Biaya ngelingi: Wektu disimpen, biaya disimpen; 
4. Gampang pamindhahan, bahan bisa ulang digunakake, lingkungan; 
5. Digunakna digunakake, digunakake minangka pabrik, mining, bangunan kantor, pesawat hangar etc; 
6. kekiatan Struktural, gampang pangopènan. 

item Name Gedhe Span Workshop Struktur Steel (ZY365)
Material utama Q235 / Q345 Gandheng H Beam lan Hot Rolled Section
lumahing Dicet utawa DIP Hot Galvanized
Gendheng & Wall Panel EPS panel Sandwich / Single Steel Corrugated Sheet /
sheet Warna karo kaca-wool, kanggo pelanggan milih
Window PVC Steel utawa campuran Aluminium
Door Sliding Door utawa Rolling Up Door
Service Desain, Fabrikasi lan Instalasi
Kita bisa nggawe petik miturut drawing customer utawa
Kabutuhan; (ukuran dawa / jembaré / dhuwur lan kacepetan angin), 
Aturan desain free
Desain lunak: Auto CAD, PKPM, MTS, 3D3S, Tarch, 
Tekla Pipes (Xsteel) V12.0. etc
packing Miturut sarat customer kang
Load menyang 40 / 20GP, 40HQ utawa 40OT
Delivery Detail:  45 ~ 60 dina sawise nampa simpenan

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!