• banner4-x
  • banner1-x
  • banner3-x
  • tim technical kuwat

    tim technical kuwat

    The NGGABUNGA tim technical wis puluh saka pengalaman ing industri, karo pengalaman technical lan profesional kuwat. kualitas desain banget kita lan standar ngidini kanggo nggawe kualitas, dhuwur-efficiency, peralatan cerdas.
  • kaluwihan

    kaluwihan

    NGGABUNGA produk kualitas, standar produksi, lan layanan customer wis aman posisi kita minangka pemimpin saka industri. Kanggo mesthekake standar iki tetep bakal ketemu, kantor-kantor cabang lan distributor wis strategis set-up saindhenging China.
  • Service

    Service

    Iku NGGABUNGA prasetya customer service banget sing njamin yen wis lan kirim-sale layanan lan pendidikan bakal kasedhiya kanggo mbantu ngerti lan nggunakake produk kita luwih cepet lan sak tenane.
  • 2-1

Sing kita

Dumunung ing Qingdao, NGGABUNGA kang tim dodolan lan pabrik gumantung marang sistem manajemen terpadu sing nyedhiyani layanan kabeh-babak kanggo pelanggan, pra-sale kanggo layanan kirim-sale. Tambahan perusahaan, Qing Dao NGGABUNGA Struktur Steel Co., Ltd, nawakake layanan nguripake tombol kanggo Manufaktur struktur Steel kanggo kagunan indhustri, bangunan Agri-nilai, lan omah Pre-fabricated kanggo pribadi Estates. Engineers pinunjul, dumunung ing kantor markas Shanghai kita, ngatur ing workshop pabrikan lan nyedhiyani layanan siji-tombol kanggo kita pelanggan.

sinau More
Tampilan Online Chat!